onze werkwijze

Wij maken websites die bijdragen aan jou succes als artiest

Als artiest ben jij uniek, jij bent het onderwerp en daarom moet jouw website net zo uniek zijn. Wij van Artiesten Websites leveren een website met een onderscheidend design, een integratie van social media en je website is ook nog eens zoekmachine geoptimaliseerd en dat voor een zeer betaalbaar tarief van € 599,- excl BTW.

Hoe wij te werk gaan

We bespreken de wensen en doelen die jij hebt. Deze staan centraal voor het pad wat wij belopen tijdens het webdesign proces. We bepalen een online strategie en gaan op basis hiervan een blauwdruk maken van je website. Mocht je al over een huisstijl beschikken, dan voeren we deze door op de website. Als je nog geen huisstijl hebt, dan bepalen we in deze fase het design, het lettertype en de kleuren. We analyseren de doelgroep en gebruiken de online strategie om de navigatie van de website verder in te richten. We voeren een zoekwoorden analyse uit en voegen de belangrijkste toe om je website te kunnen optimaliseren, jij bent vanaf nu altijd goed vindbaar op Bing en Google.

Als de blauwdruk klaar is dan gaan we bouwen. Jij kunt tijdens dit proces met ons meekijken. Je bent dus altijd op de hoogte hoe ver we zijn met de website. Daarnaast heb je bij ons altijd te maken met één contactpersoon. Hij is het vaste aanspreekpunt mocht je ergens niet uitkomen. Vervolgens testen we de website en laten wij je meekijken. Ben je tevreden? Dan zijn wij dat ook, 3 2 1 de website is LIVE! Maar… dat betekent niet dat je nu alles zelf hoeft te doen. Onze support staat ook na livegang altijd voor je klaar. Jouw website is up-to-date en voorzien van de beste plug-ins. Het goede nieuws is dat wij er ook voor kunnen zorgen dat je website up-to-date blijft.

artiesten websites website laten maken voor muziekband webdesigner webdesign website voor zanger zangeres

Een krachtig Design

Door de inzet van groot beeldmateriaal of bewegend beeld, maak je een flitsende indruk. Je neemt de bezoeker van jouw website mee en geeft ze een kijkje in jouw wereld. In overleg met jou zijn de foto- en videosliders op maat aan te passen. Ook is het mogelijk om de gehele achtergrond te vullen met bewegend beeld of een foto.

Het maximale bereiken met jouw website

Bij ons sluit je maandelijks een abonnement af van €36. Wij ontzorgen je dan volledig. Jouw website wordt wekelijks onderhouden en voorzien van de juiste plugins en updates. We verzorgen de hosting, je domeinnaam, je kunt een eigen e-mailadres krijgen en we zorgen voor een goede beveiliging.

Jouw online succes stopt niet bij jouw website. Social media kan hier een goede aanvulling op zijn. Wij bieden je een compleet dienstenpakket waarbij we je de optie geven om jouw social media posts uit te besteden. Wij geven ze vorm en zorgen dat je posts geplaatst worden op de meest geschikte tijdstippen. We zorgen dat je goed vindbaar bent door het gebruik van de juiste hashtags en we zijn in staat om je nog meer ‘in the picture’ te zetten met social advertising, waarbij we jouw gestelde doel eenvoudig kunnen bereiken.


Onze belangrijkste eigenschappen

Dat je goed vindbaar bent door het gebruik van de juiste hashtags en we zijn in staat om je nog meer ‘in the picture” te zetten

Scroll naar boven